Rólunk

Zamárdi

A Balaton szíve

Gyönyörű balatoni településünk a pihenés és szórakozás szigetévé válik az idelátogatók számára. A hosszú, ingyenes partszakasz a fürdőzés szerelmeseinek paradicsoma, ahol a napfényben sütkérezhetnek, vagy éppen az izgalmas vízi sportokat próbálhatják ki.

A parti sétány kávézókkal, éttermekkel és üzletekkel tarkított, ahol a helyi gasztronómia különlegességeivel is megismerkedhetnek az ide látogatók. A nyári rendezvények izgalmas koncertekkel és programokkal várják a kultúra és zene szerelmeseit. Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak számos lehetőség áll rendelkezésre, mint például vízi sportok, a kerékpározás vagy a túrázás a környező dombokon és erdőkben. Számtalan program és látnivaló teszi felejthetetlenné az itt töltött időt, így Zamárdi ideális úticél minden korosztály számára, valamint a pihenésre, szórakozásra és kalandokra vágyóknak egyaránt.

krisztian-reischl-FK1AtJuY_ak-unsplash (1)
1G2A4860

A házról

2012 óta várjuk vendégeinket Zamárdi szívében található szálláshelyünkön, mindössze 400 méterre a Balatontól. Kényelmes szobáinkkal várjuk mindazokat, akik élvezni szeretnék a közelséget a tóhoz és a változatos programokat. A szálláshelyünk ideális kiindulópont a strandolás, vízi sportok és kirándulások szerelmeseinek. 2-6 fős apartmanjaink kellemes pihenőhelyet biztosítanak a gyerekekkel érkező családoknak, pároknak, valamint szórakozásra vágyó fiataloknak is. Kertünkben különleges, a mediterrán világot megidéző növényekkel találkozhatnak.

A Balaton szezonon kívül is számos izgalmas lehetőséget kínál a szabadidő eltöltéséhez.

Várjuk Önöket szeretettel, hogy felejthetetlen nyaralási élményben legyen részük.